Вивус първи кредит. 0% лихва за първи заем, връщане до 30 дни!

Вивус предлага едни от най-удобните и бързи кредити онлайн у нас. Дружеството е част от международната група 4Финанс и е отпуснало кредити на над 4,5 милиона души в Европа, Америка и Азия. Вивус предлага на всеки нов клиент безлихвен първи кредит, без такси и комисионни.Вивус  Кандидатстването за бърз кредит става чрез попълване на онлай искане на страницата на дружеството. След успешното изпращане на информацията, служител на фирмата ще се свърже с клиента за да потвърди информацията и ако всичко е наред, кредита ще бъде преведен веднага по посочена от клиента банкова сметка. Дружеството също така предлага бързи заеми с 0% лихва. Клиентите с първи заем не дължат лихви и такси, в рамките на първите 30 дни.

Детайли за онлайн кредита от Вивус първи кредит: 

  • Бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели.
  • Отпусканата сума е от 50 до 350 лева.
  • Вноската е еднократна в края на периода.
  • кандидатстване онлайн или по телефона.

www.vivus.bg

Онлайн кредит от Вивус в 4 стъпки:

  • Избирате желаната от вас сума и срок на онлайн кредита. Максималната сума е 1000 лева на кредит.
  • Регистрирате се на сайта на Вивус и получавате имейл с подбродности за вашия профил, с които може да влизате в системата им.
  • Подписвате изпратения договор от Вивус с бутон „ПОДПИШИ“, с което се съгласявате с всичко написано в документите.
  • Получаваш онлайн кредита. След одобрението, служител на Вивус ще се свърже с вас и ще уточните как да получите парите.

За Вивус първи кредит може да кандидатствате директно през сайта на дружеството или по телефона. Вивус ще разгледат искането Ви бързо и в рамките на минути ще получите отговор дали сте одобрени. Ако сте одобрени от компанията, в рамките на 15 минути ще получите парите по банкова сметка. Съветваме ви преди кандидатстване, да прочете добре условията за кредита. По този начин ще си спестите възможни неприятни изненади в бъдеще. Също така разгледайте внимателно СЕФ (Стандартен Европейски Формуляр).