Кредисимо предлага бързи онлайн кредити

Кредисимо

Кредисимо е създадена през 2007 година. Към днешна дата е един от лидерите в сферата на бързите заеми отпускани онлайн. През 2014 година Кредисимо стана първата небанкова финансова институция, която става публична компания с акции на БФБ-София. Дружеството е едно от първите, които въведоха заеми с 0% лихва в гратисен период.Фирмата е една от първите, които започнаха да предлагат услугата бърз онлайн кредит. Кандидатстването и усвояването на парите става изцяло онлайн , като становището по исканият кредит се получава до минути. Към днешна дата, дружеството е лидер в сферата на бързите онлайн кредити. Усвояването на кредита е в рамките на същия ден. Одобрението се получава в рамките на 5 минути. Работи в събота и неделя.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Кредисимо: какви онлайн кредити предлага?

Кредисимо до заплата

Кредисимо до заплата – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 100 до 1000 лева. Вноската е еднократна в края на периода. Виж детайлите

Кредисимо Плюс

Кредисимо плюс – бърз онлайн кредит за лица навършили 18 години и притежаващи валидна лична карта. Отпусканата сума е от 200 до 6000 лева. При първо кандидатстване отпусканата сума е под 1000 лева. При коректно изплащане на първия кредит, сумата може да бъде увеличена до 6000 лева. Вноските са месечни. Виж детайлите

Кредисимо Телефон

Кредисимо предлага и опцията за телефонно кандидатстване за кредит. Необходимо е само да си оставите телефона на сайта им, като до няколко минути ще получите обаждане от фирмата. Ако искате процеса да е максимално бърз, пригответе си личната карта и цялата информация, която имате за вас. По този начин Кредисимо ще може максимално бързо да ви одобри.

Кредисимо застраховка

От дружеството предлагат застраховка по кредита, като в случай на проблеми, застраховката покрива главницата по кредита.

Услугата не е задължителна за сключване на договор за кредит и се сключва само след твоето изрично желание. Можеш да се откажеш от „Защита на кредита“ по всяко време при кандидатстване или по-късно.

 
Детайлна информация
Минимална сума100 лева
Максимална сума6000 лева
Кандидатстванеонлайн
Време за отговор до 1 час 
Видове кредитиБърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата, кредит за сметки
Работно време всеки ден
Изисквания лична карта 
Офиси няма
Юридическо име Кредисимо АД
Сайт на фирматаСайта на дружеството
  Кредисимо  във фейсбук

 

Кредисимо реклама

Онлайн кредит от Кредисимо? Какво предлагат те и как ги оценяваме?

Кредисимо стартира дейността си през 2007 година, а през 2014 година стана публична компания, чиито акции се търгуват на българската борса. Към днешна дата дружеството за онлайн кредити се превърна в лидер в сегмента на онлайн кредитите.

Кредисимо бяха едни от първите, които предложиха онлайн кредити и одобрение в рамките на няколко минути. Както много други фирми в сектора на бързите кредити, така и Кредисимо предлагат промоционални условия с 0% лихва. Дейността на дружеството е насочена само и единствено към онлайн кредитирането. Нямат търговски офиси и кредитни консултанти.Предлаганите продукти са два: „Credissimo до заплата“ и „Credissimo плюс„. Сумите варират от 200 до 2000 лева и с това покриват голяма част от диапазона, който търсят клиентите като размер. Срока за ползване на бързите кредити от Кредисимо е от 3 месеца до 18 месеца. Одобрението се получава в рамките на 7 минути и парите се усвояват по банков път, в касите на Фастпей и Изипей. Връщането на кредита става отново по горе описаните начини.

Репутацията на Кредисимо е добра, като повечето клиенти са доволни от услугите и условията, които им се предлагат. Информацията на сайта им е добре структурирана и подредена. Това улеснява клиента при избора на продукт и получаване на максимално точна информация. В интернет често се среща името на фирмата изписано, като kredisimo.

През миналата година Кредисимо пусна на пазара и продукт, насочен към онлайн магазините. Името е platiposle.bg, което дава възможност за покупка на стоки на изплащане. Отговора на искането се получава в рамките на 7 минути, а усвояването е както при стандартните им продукти.

Резюме от izberikredit.com:

  • Предлаганите продукти са само два. Въпреки, че предлаганите продукти покриват като цяло потребностите на клиентите считаме, че би било добре да има и продукти с по-изгодни условия за клиенти с трудови договори и т.н.
  • Сумите и сроковете са разнообразни и клиентите имат избор. Сумите до 2000 лева и срок до 18 месеца са достатъчни за повечето клиенти на бързи кредити.