Мини Заем – Бързи онлайн кредити подходящи за всеки!

Мини заем предлага онлайн кредити и кредит до заплата.

Мини заем е платформа за предоставяне на краткосрочни бързи, онлайн микрокредити  на физически лица. Създадена от Изи Финанс, услугата Ви дава мини заемлесен достъп до финансиране в моменти на необходимост. Дружеството е познато като Минизаем.бг или Мини Заем.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Мини заем е една от бързоразвиващите се компании за микрокредитиране у нас.

Отпускането на сумите става онлайн, чрез платформа на дружеството. При повторни коректни клиенти, може да получите и отстъпки от заема. Дружестовото притежава регистрация от БНБ, както и е администратор на лични данни.

Предлагани кредити от Мини заем:

[box type=“shadow“ align=“alignleft“] Кредит до заплата – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 50 до 500 лева. Вноската е еднократна в края на периода. За редовни клиенти, дружеството предлага отстъпки от кредита. Това е най-популярния продукт на Минизаем.бг.[/box]

[box type=“shadow“ align=“alignleft“] Бърз на вноски – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 200 до 1500 лева. Вноските са месечни.[/box]

* Пример за кредит до заплата от Минизаем

За одобрен кредит онлайн за 200 лева и срок за връщане на сумата от 30 дни. Лихвата е 6.60 лева за периода посочен в примера за кредит до заплата. Общата сума за връщане е 206.6 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) – 48.30%.

** Пример за кредит на вноски от Минизаем

За одобрен кредит на вноски онлайн за 1000 лева и срок за връщане на сумата от 10 месеца. Лихвата е  181.50 лева, а годишният процент на разходите за настоящия финансов пример е 48.1%. Общата сума за връщане за целия период на кредита е 1181.5лв.

Детайлна информация за Мини заем

Минимална сума 50 лева
Максимална сума 1500 лева
Кандидатстване онлайн
Време за отговор  до 1 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта 
Офиси  няма
Юридическо име „Изи Финанс“ ООД
Сайт на фирмата www.minizaem.bg
    Минизаем.бг във фейсбук

Запознайте се с минизаем.бг

В тежки времена за икономиката и парите ни появата на различни от банките фирми за предоставяне на кредити бе логично следствие. Създаването на небанкови институции като минизаем.бг бе подтикнато от финансовата криза у нас, която все още продължава да измъчва много български граждани и цели домакинства. Това са фирми, предоставящи кредити за посрещане на текущи сметки, но как точно помагат те? Помагат така, че преодоляват невъзможността на българина да се справи с финансовите си задължения поради несъответствието им с трудовите възнаграждения, които взима.

Така, вземането на малки суми в заем през интернет, за да платим текуща сметка, да поемем свое или лечение на близък, както и да изпратим детето на училище подобаващо, става практика за всеки от нас. Но неправилното разчитане на разходите до следващата заплата не е единствената причина да прибягваме до бързи кредити, тъй като много често сме на ръба и когато непредвидим разход изскочи, оставаме на нула с наличните средства. За щастие, фирми като минизаем.бг биха ни били винаги много полезни в такива ситуации.

Но освен пари, тези фирми ви обгрижват с разбиране и приятелско отношение, което е не по-малко важно в напрегната финансова дестабилизация у дома. Естествено, такива фирми има много в днешни дни и да отсеем правилната е трудно. Но това, с което минизаем.бг спечелва своите потребители, е именно човечното отношение. Освен това, от фирмата ви гарантират максимално бърза реакция, а ние сме сигурни, че за вас тя е важна. От вас се очаква само да посетите официалната страница на фирмата – www.minizaem.bg – и да направите своята заявка за кредит. Одобрението пристига приблизително след половин час.

В случай, че сте одобрени, парите от заема ви достигат при вас до края на работното време.

Това означава, че се освобождавате от задължението лично да заявявате каквото и да е било в офис на фирмата, както и да осигурявате поръчители или да събирате каквито и да е документи. Освен това, вие имате пълната свобода в определянето на сумата за заема, както и по какъв начин да го изплатите и в какъв срок. Отлична е идеята да погасите кредита си предварително, защото така ще платите лихва само за периода, в който реално сте го ползвали.

И тъй като екипът на минимзаем.бг напълно разбира колко е сложно и понякога дори срамно да се иска заем, от фирмата изцяло са изчистили всякакви формалности по процедурата за теглене на кредит. Така, фирмата ви дава всичко, което имате нужда, когато става въпрос за вземане на заем: пълна прозрачност, човечно отношение, скоростна процедура и предоставяне на привилегии за лоялните клиенти.

Вижте примерна оферта за бърз кредит от Мини заем:

мини заем

Внимание!!! Към този кредит има допълнителни такси.

Кандидатстването за кредит до заплата от Мини заем става много бързо и безпроблемно.

Може да кандидатствате онлайн през интернет и само с попълването на онлайн формата за кандидатстване за кредит. След изпращането на искането за онлайн кредит от Мини заем ще получите отговор по телефона или чрез СМС в рамките на 15 минути, дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите онлайн кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита от някой от търговските партньори на Мини заем.