Минизаем предлага бърз кредит на вноски

Минизаем

Минизаем е  платформа за предоставяне на краткосрочни бързи, онлайн микрокредити  на физически лица. Създадена от Изи Финанс, услугата  Ви дава лесен достъп до финансиране в моменти на необходимост.

Детайли за предлагания продукт „Бърз кредит на вноски“ от Минизаем.бг:

  • Бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели.
  • Отпусканата сума е от 200 до 1500 лева.
  • Вноските са месечни.
  • Бързо одобрение.
  • Чисто ЦКР.
  • Безсрочен трудов договор.

Повече информация за продуктите на Минизаем.бг ТУК!

Кандидатстването за кредит до заплата от Минизаем става много бързо и безпроблемно.

Може да кандидатствате онлайн през интернет и само с попълването на онлайн формата за кандидатстване за кредит. След изпращането на искането за онлайн кредит от Мини заем ще получите отговор по телефона или чрез СМС в рамките на 15 минути, дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите онлайн кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита от някой от търговските партньори на Мини заем.

Услугата, която предлага Минизаем е ясна и прозрачна, що се касае до кредит на вноски, сроковете на заема и заявената сума. Удобството е, че заявявате кредита само за дните, за които ще Ви трябва и смятате да го ползвате. Мини заем предлага кредити с фиксирана лихва и прозрачни условия, които не се променят по време на договора. Позволено е предсрочно погасяване преди края на договора за бърз кредит, като тогава плащате само за дните, в които сте ползвали продукта. Ако изпитвате финансови затруднения, свържете се с минизаем за да ги уведомите и удължите срока на договора. След като изтеглите кредит онлайн и го обслужвате в срок, при следващ онлайн кредит от мини заем ще ви предложат отстъпка за лоялни клиенти.