Как да си сигурен, че бързите кредити са ти по мярка?

Бързи кредити? Преди да теглите бърз кредит разберете, дали е за Вас!

Да изпаднеш във финансово затруднение нито е нещо необичайно, нито е повод за драма. Често това става внезапно, без да е планирано и очаквано. Помощ от приятел не винаги е най – добрата опция. Не, и когато държиш личните ти финанси да си останат твоя работа. Заем от банка също не става, заради по-тромавата процедура  –  повече документи, по-дълъг срок на одобрение и особенно, ако вече си се сдобил с лоша кредитна история. Вариантът в този случай е да се възползваш от така популярните бързи кредити. Още по – бързо ще се случат нещата, ако избереш онлайн кредит.бързи кредити

В интернет пространството има достатъчно информация за това. С една голяма уговорка – да теглиш  малка сума за кратък период. Търси кредит до заплата, който да те измъкне от временната задлъжнялост, в която се намираш. И най-вече,  който си сигурен, че ще издължиш навреме. Направи си добре сметката предварително за да не те боли глава после. За целта прецени реално ситуацията и едва тогава действай.

 Поводи да се окажеш без пари, когато най-много ти потрябват, има достатъчно.

Често това са неизменните  сметки за ток, вода, парно, които по някаква причина ти идват завишени и не си подготвен за сумата. Така наречените сметки от първа необходимост, които няма как да не платиш, но за съжаление в момента портфейлът ти е празен.

 Съвсем непредвидимо в най-неподходящия момент се налага и някакъв ремонт. Когато покривът у дома прокапе, няма как да отлагаш направата му. Никога не знаеш и кога автомобилът ти ще има нужда от майстор. А домакинските уреди? Печка, хладилник, пералня, микровълнова. Всички те  имат навика да излизат от строя най – неочаквано. Списъкът е дълъг и на практика неограничен. Все има какво да те изненада. И както и да го мислиш, няма как да ти се размине плащането. За да се справиш ти трябват бързи пари. Най-лесно можеш да си ги набавиш чрез онлайн кредит.бързи кредити

Добрите търговски практики редовно налагат на пазара продукти в промоция. Какво правиш, когато видиш нещо, което отдавна желаеш на половин цена? Нещо, което можеш да купиш с отстъпка, но само ако реагираш веднага. Или големите шопинг намаления у нас и в чужбина в края на сезона. Хич не са за изпускане. Не, и от както с годините стават все по-истински и по-изгодни. От възможността да се възползваш от всички тях те дели един клик разстояние – толкова е нужно за онлайн кредит.

Сериозна причина да потърсиш кредит до заплата са и възникнали медицински проблеми.  Това могат да бъдат разходи за лечение, за стоматологична помощ или за козметични процедури. И не е задължително да са такива, каито на сто процента застрашават здравето и живота. Дори и да са с превантивна цел, то те трябва да бъдат извършени навреме.

Или курса за квалификация, който отдавна дебнеш. Изведнъж ти се отваря възможност да го изкараш. Инвестицията в обучение и нови знания не трябва да се пренебрегва заради временна неплатежоспособност.

Непогасени банкови задължения също могат да бъдат разплатени с един бърз кредит, ако няма вариант за разсрочването им. Когато датата на падежа е настъпила, а очакваните приходи се отлагат във времето, то изходът е именно този. Да запълниш дупката в бюджета с кредит до заплата.

Причината да потърсиш онлайн кредит може да бъде и далеч по-приятна.

Една покана за важно за теб  събитие е в състояние да те свари неподготвен и с празни джобове. Предстояща сватба, абитуриентски бал, кръщене в семейството или юбилей на близък човек – все поводи, изискващи подобаващи подаръци. Подготовката за едно подобно събите няма как да не те накара да се охарчиш. Нямаш и време да отлагаш. Хванат си на тясно и намирането на средства е въпрос на часове.

Да си кажем и другото.Винаги идва и оня момент. Толкова любим и чакан. Трябват ти пари за забавление. Предстои голям купон. Спонтанно решавате с приятели да разпуснете в края на седмицата. Организирате си уикенд на обичано от всички  място. Не трябва да го пропускаш, само защото си свършил парите и си на нула. Още повече, когато имаш добри доходи, но ги очакваш след седмица или две – три. Един бърз кредит до заплата те спасява веднага и по никакъв начин не нарушава ритъма ти на живот.

Всичко това трябва да бъде в разумни граници. Каквото и да налага вземането на  бърз кредит или експресен паричен заем,  то той трябва да е добре обмислен.

Най-вече да си наясно с процента на  оскъпяване. Не си забравил, че бързите кредити са със значително по-високи лихви и такси от потребителските кредити, нали? Няма как да е друго.  В крайна сметка  кредиторите имат интерес  не  да предлагат най-изгодните за теб условия , а да привличат колкото могат повече клиенти. И да печелят от това. Твоя е отговорността правилно да прецениш какви са ти финансовите възможности и дали ще можеш  да върнеш кредита в срок. Задължително трябва да си запознат с условията и детайлите в договора, който сключваш. Задавай въпроси, питай за всичко, което се сетиш.

Не забравяй златното правило – не вземай повече пари от необходимото. Не е излишно и да се подсигуриш допълнително. Ей така, за всеки случай,  бъди готов с резервен вариант да покриеш кредита с пари от другаде, ако нещо се обърка.

Това е.  Ако вече си взел решение, то значи си поел риска.  Добре пресметнатият и  правилно разчетен риск е не само препоръчителен, но и крайно необходим и полезен.  Все пак, живеем в динамично време с много възможности и предизвикателства, които не трябва да бъдат отхвърляни с лека ръка. В такъв случай бързите кредити са точно за теб. Те са ти по мярка. Спестяват ти време и нерви. Помагат ти да продължиш живота си пълноценно и на високи обороти. Осигуряват ти спешни пари за краткосрочни нужди без да те вадят от зоната ти на комфорт. И без да те лишават от важни за теб неща.