Кандидатстване за бърз кредит

Кандидатстване за бърз кредит

Бърз кредит - кандидатстване
Бърз кредит – кандидатстване

Бързите кредити представляват малки, краткосрочни и необезпечени кредити. У нас подобни кредити се обезпечават като се подписва Запис на заповед от една страна –кредитополучателя и в полза на кредитора. Допълнително се подписва и договор между страните, който урежда финансовите взаимоотношения, както и сроковете за връщане.

Връщането на един такъв бърз кредит зависи изцяло от размера и самата компания. При фирмите, предлагащи единствено онлайн кредити, срокът на връщане е 30 дни, но при други компании, ползващи финансови консултанти, бързият краткосрочен заем се връща на 1 седмица, 2 седмици, половин или 1 месец. В последните години тези срокове нарастнаха до и над 1 година при повечето компании.

Когато кандидатствате и вземате бърз кредит е важно да сте запознати със следното:

ВСЕКИ ПОЛУЧЕН КРЕДИТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПОГАСЯВА, КАКТО Е ЗАПИСАНО В ПОГАСИТЕЛНИЯ ПЛАН И ВНОСКИТЕ ДА СА РЕДОВНИ!

Безвъзвратно отмина времето, когато се събираха пари кеш за закупуване на жилище, автомобил и други. Сега вече компаниите предлагат различни благинки и гъвкави решения при вземането на бърз кредит от вас. Всички тези иновации са особено полезни и важни за кредитиполучателите. Но, за да вземеш такъв кредит, от изключителна важност е да имаш добра кредитна история. А за да имаш добър кредитен рейтинг е необходимо да нямаш закъснявания или неплащания по вноските. Независимо от размера и вида на кредитите, то те трябва да се връщат. Всяка една финансова компания, която предоставя кредити, независимо от вида им, е задължена да подава своята актуална информация към БНБ.

Дори небанковите финансови компании, предлагащи също бързи кредити трябва да се придържат към тези правила. Те също предават финансова информация, ежеседмично и месечно към регулатора.

Бързите кредити представляват отличен финансов продукт за всички, които знаят как да ги оползотворят най-рационално и полезно. Скоро ще подготвим специално за вас конкретни съвети и идеи, които ще ви помогнат при тегленето на подобни кредити. Така ще знаете за някои уловки и как да ги избегнете.