Теглене на кредит от небанкова институция – как да получа?

 кредит от небанкова институцияКак да взема кредит от небанкова институция?

От изключителна важност  е да дадете отговор на този въпрос, преди да пристъпите към опцията „бързи кредити“. Не си заслужава да попадате в несъстоятелност заради кредит до хиляда лева, нали? Ако в момента не сте в състояние, да вземете кредит от банка, то скоро ще настъпи промяна, ако подходите разумно и се стремите да следвате тези съвети.

Една малка тайна – малко хора от работещите в бизнес сектора знаят, че един човек изпаднал във временна финансова криза, е възможно да възстанови своя добър кредитен рейтинг на банките към себе си чрез намесата на небанкова финансова компания!

За да получите ясен отговор на поставения въпрос от заглавието , направете 1 екселски файл, като в него впишете приходите и разходите, които постигате всеки месец. Прибавете към разходите и допълнителната вноска по бързия кредит от фирмата, която сте си избрали с помощта на Гугъл. Задължителният остатъчен минимум трябва да е поне 20% от доходите  на домакинството след като се платят всички разходи.

Важни стъпки за бърз кредит и полезна информация:

 1. Пригответе екселски файл, съдържащ:
 • Приход – всички възможни приходи, които постъпват в дома ви на работещите членове.
 • Разход – всички текущи разходи извън домакинството. Това са стандартните плащания, които са неминуем разход на всяко домакинство. Като допълнение прибавете и вноската по бърз кредит, за който мислите да кандидатствате!
 • И едва при остатък от минимум 20% на доходите в домакинството, можете да пристъпите към кандидатстването за бърз кредит.
 1. Изберете чрез помощта на търсачката Гугъл институция за бързи кредити като направите сравнение на вноските, предлаганите финансови продукти и съберете мнения в Интернет за въпросната компания.
 1. След направен избор на избраната от вас финансова компания, след среща с консултант на фирмата, то задължително искайте да ви предоставят Стандартен Европейски Формуляр (СЕФ) при попълването на искането за паричен заем. Знайте, че има фирми за бързи кредити, които не предоставят СЕФ за искане на паричен заем, а ви предлагат направо ДОГОВОР!!!
 1. Следете внимателно всяка дума в документите преди да поставите своя подпис. Непознаването на законите не ви дава оправдание след това. Дори в случай да ви заблуди някоя некоректна компания, впоследствие е недоказуемо.

При предоставане на ваше копие от лична карта задължително поставете вашия подпис и дата през центъра на картата, а не на белия лист!

 1. Важни моменти при погасяване на кредита:
 • при плащане на пари в брой в полза на компанията – изисквайте задължително касов бон с подпис и печат
 • при плащане по банков път – изрично се убедете, че банковата сметка e на компанията и пазете винаги вносните си бележки
 • при плащане на каса на ИЗИПЕЙ – първо се уверете, че клиентския идентификационен номер (КИН) е на същата финансова компания, стават грешки и пазете винаги вносните си бележки
 • В никакъв случай не внасяйте пари по личната сметка на представител на финансовата компания. Те нямат такава практика, това е измама.

Спазването на всички тези правила ще ви помогне да спите спокойно и ще ви предпази от доста главоболия за в бъдеще.

Разбира се, ако все още имате някакви допълнителни въпроси, то просто използвайте формата за контакти!