Вивус- Бързи онлайн кредити. 0% лихва за първи заем, връщане до 30 дни!

Бързи кредити онлайн от Вивус

Вивус

Вивус предлага едни от най-удобните и бързи онлайн кредити у нас.

Вивус е част от международната група 4Финанс и е отпуснало кредити на над 4,5 милиона души в Европа, Америка и Азия. Вивус предлага на всеки нов клиент безлихвен първи кредит, без такси и комисионни.

Кандидатстването за бърз кредит става чрез попълване на онлайн искане на страницата на дружеството.

След успешното изпращане на информацията, служител на дружеството ще се свърже с клиента за да потвърди информацията и ако всичко е наред, кредита ще бъде преведен веднага по посочена от клиента банкова сметка. 

Вивус: Бързи кредити онлайн до минути

Вивус твърдят, че отнема само 15 минути, в което разглеждат искането за кредит и отговарят на клиентите.

Дружеството също така предлага бързи заеми с 0% лихва. Клиентите с първи заем не дължат лихви и такси, в рамките на първите 30 дни.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Предлагани кредити онлайн от Вивус:

Бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 50 до 350 лева. Вноската е еднократна в края на периода.

Бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 50 до 1300 лева. Вноската е еднократна в края на периода.

Минимална сума 50 лева
Максимална сума 1300 лева
Кандидатстване онлайн, по телефона
Време за отговор  до 1 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта и банкова сметка
Офиси  няма
Юридическо име 4финанс“ ЕООД – Vivus.bg
Сайт на фирмата Кликни тук
фейсбук страница

Вивус предлага атрактивни онлайн бързи кредити, които са с много ясни и разбираеми условия.

Кандидатствайки за кредит през Вивус вие ще знаете всички условия и необходими документи, преди да подпишете договора. От дружеството не изискват поръчител или авалист при кандидатстването за кредит. Онлайн кредитите на Вивус са с бързо одобрение и бързо превеждане на одобрената сума по банкова сметка. Кандидатстването е за суми от 50 лева и стига до 1300 лева при повторни клиенти, които са изплатили предишните си бързи кредити в срок. Необходимо при кандидатстване за кредит ще ви бъде: лична карта, навършени 18 години и банкова сметка на ваше име. В много случаи чиста кредитна история и постоянен трудов договор са голямо предимство при тегленето на бърз онлайн кредит от Вивус. Четете винаги много внимателно всички условия за бързи кредити, за да сте наясно, какво подписвате.

Онлайн кредит от Вивус в 4 стъпки:

 

  • Избирате желаната от вас сума и срок на онлайн кредита. Максималната сума е 1300 лева на кредит.
  • Регистрирате се на сайта на дружеството и получавате имейл с подбродности за вашия профил, с които може да влизате в системата им.
  • Подписвате изпратения договор от Вивус с бутон „ПОДПИШИ“, с което се съгласявате с всичко написано в документите.
  • Получаваш онлайн кредита. След одобрението, служител на Вивус ще се свърже с вас и ще уточните как да получите парите.
  • Връщането на парите обикновенно е по банков път или с вноска на каса на търговски партньор на Вивус.

След всичко описано дотук: 

Вивус е водеща фирма за бързи кредити. До момента, дружеството имат добра репутация и положително отношение към клиентите им. Това не е малко предвид, че в последните години се появиха много съмнителни фирми. В тази връзка ако считате, че бързите кредити може да са за Вас, предлагаме Ви да разгледате сайта на Вивус.