Изи Кредит предлага изгодни бързи кредити

Изи Кредит (Easy Credit) или „Изи Асет Мениджмънт” АД, както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е една от най-големите компании в сферата на небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Изи Кредит

След направено проучване, Изи Кредит е една от най-популярните марки на пазара на бързи заеми. Това е марката, която повечето хора асоциират с „бързи кредити”.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Продуктите на Изи Кредит са съобразени изцяло с персоналните потребности на клиентите. Продуктовата гама се състои от Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на Изи Кредит и Изи Кредит в Български пощи, които са достъпни в над 2000 пощенски клона.

Предлагани продукти от Изи Кредит:

Изи Кредит – бърз кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е до 3000 лева. Вноските са седмични.

Кредит Пенсионер – бърз кредит за пенсионери. Отпусканата сума е от 100 до 1500 лева. Вноските са месечни.

Easy Month – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 200 до 2500 лева. Вноските са месечни.

Easy Max – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 500 до 5000 лева. Вноските са двуседмични.

Easy VIP – За да се възползвате от този продукт е необходимо да сте вече съществуващ клиент на дружеството и да отговаряте на определени условия. Едно от тях е да сте натрупали над 20 000 бонус точки във вашата сметка. Експресно одобрение до 2 часа и усвояване на парите веднага.

Детайлна информация за Изи Кредит

Минимална сума 100 лева
Максимална сума 5000 лева
Кандидатстване онлайн, в офис, кредитни консултанти, клонове на Български Пощи
Време за отговор  до 24 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта
Офиси  търговски офиси из цялата стана
Юридическо име „Изи Асет Мениджмънт” АД
Сайт на фирмата www.easycredit.bg

Бързи кредити от Изи Кредит:

Кандидатстването за кредит от Изи Кредит е възможно по няколко начина. Може да кандидатствате онлайн през интернет и само с попълването на онлайн формата за кандидатстване за кредит. Ако ви е по-удобно може да отидете до офис на Изи Кредит или да кандидатствате чрез кредитен консултант на дружеството, който ще ви посети на адрес и при одобрение, ще Ви донесе парите на удобно за Вас време и място. След попълване на искането за кредит, от Изи Кредит ще получите отговор дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите кредита до 24 часа, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита чрез кредитния консултант у дома или в офис на Изи Кредит. Дружеството е най-голямата фирма за бързи кредити в България и една от първите, които започват дейността си в тази област. Към днешна дата имат национално покритие с офиси в цялата страна, които са общо над 150. Винаги искайте да се запознаете с ГПР и СЕФ!