Кеш Бокс - Бързи онлайн кредити и кредит до заплата

Кеш бокс

Кеш бокс е динамична компания, която има репутация на отговорен кредитор и отношение към клиента. Дружеството предлага два типа бързи онлайн заеми. Едният е насочен към физически лица, а другия към пенсионери. За физически лица и за пенсионери отпусканите суми са до 1500 лева. В момента дружеството е обновило страницата си и е намалило размера и видовете предлагани кредити. Вече не се предлагат бизнес кредити, които преди бяха възможни и сумите при тях достигаха до 5000 лева. 

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Кеш бокс - Предлагани кредити

Cashbox – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели и физически лица. Отпусканата сума е от 150 до 1000 лева. Вноската е еднократна в края на периода или месечна за по-големите суми. Какво е нужно да знаете предварително за да има по-голяма вероятност да бъдете одобрени? Основният ти доход да е от заплата. Осигуряваш се на сума не по-малка от заема. Обслужваш останалите си кредити.

Cashbox Бизнес – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 1000 до 5000 лева. Вноските са месечни и най-много за 1 година. Какво е нужно да знаете предварително за да има по-голяма вероятност да бъдете одобрени? Собственик си на малък бизнес. Фирмата ти търгува активно от поне 2 години. Осигуряваш се социално и здравно. Обслужваш останалите си кредити. Ако имаш нужда бързо от оборотни средства за кратък период от време – Кеш Бокс ти предлага продукт, предназначен за теб.

Кешбокс Кредит до Заплата – до 500 лева. Погасяването е в рамките на месец, както се подразбира и от името на продукта.

Кредит Първа Помощ – до 2500 лева. Вноските са седмични, двуседмични и месечни. Може да избере до 12 вноски. 

Детайлна информация
Минимална сума 150 лева
Максимална сума 1500 лева
Кандидатстване онлайн
Време за отговор  до 1 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата, бизнес кредит
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта 
Офиси  няма
Юридическо име „Зи-Метрикс” АД
Сайт на фирмата www.cashbox.bg
   Cashbox във фейсбук

Кандидатстването за кредит до заплата от Кеш Бокс или кредит за пенсионери на вноски от Кеш Бокс става много бързо и безпроблемно. Дружеството има добра репутация на отговорен кредитор.

Може да кандидатствате онлайн и само с попълването на формата за кандидатстване за кредит на сайта на дружеството. След изпращане на искането за онлайн кредит, от Кеш Бокс ще получите отговор по телефона или чрез SMS в рамките на 10 минути, дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите онлайн кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита от някой от търговските партньори на дружеството.