Кеш Бокс - Бързи онлайн кредити и кредит до заплата

Кеш бокс

Кеш бокс е динамична компания, която има репутация на отговорен кредитор и отношение към клиента. Дружеството предлага два типа бързи онлайн заеми. Едният е насочен към физически лица, а другия към собственици на малък бизнес. За физически лица отпусканите суми са до 1000 лева, а за бизнес кредити до 5000 лева.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Кеш бокс - Предлагани кредити

Cashbox – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели и физически лица. Отпусканата сума е от 150 до 1000 лева. Вноската е еднократна в края на периода или месечна за по-големите суми. Какво е нужно да знаете предварително за да има по-голяма вероятност да бъдете одобрени? Основният ти доход да е от заплата. Осигуряваш се на сума не по-малка от заема. Обслужваш останалите си кредити.

Cashbox Бизнес – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 1000 до 5000 лева. Вноските са месечни и най-много за 1 година. Какво е нужно да знаете предварително за да има по-голяма вероятност да бъдете одобрени? Собственик си на малък бизнес. Фирмата ти търгува активно от поне 2 години. Осигуряваш се социално и здравно. Обслужваш останалите си кредити. Ако имаш нужда бързо от оборотни средства за кратък период от време – Кеш Бокс ти предлага продукт, предназначен за теб.

Детайлна информация
Минимална сума150 лева
Максимална сума5000 лева
Кандидатстванеонлайн
Време за отговор до 1 час 
Видове кредитиБърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата, бизнес кредит
Работно време всеки ден
Изисквания лична карта 
Офиси няма
Юридическо име „Зи-Метрикс” АД
Сайт на фирматаwww.cashbox.bg
  Cashbox във фейсбук

Кандидатстването за кредит до заплата от Кеш Бокс или Бизнес кредит на вноски от Кеш Бокс става много бързо и безпроблемно. Дружеството има добра репутация на отговорен кредитор.

Може да кандидатствате онлайн и само с попълването на формата за кандидатстване за кредит на сайта на дружеството. След изпращане на искането за онлайн кредит, от Кеш Бокс ще получите отговор по телефона или чрез SMS в рамките на 10 минути, дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите онлайн кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита от някой от търговските партньори на дружеството. Към днешна дата, сайта на Кеш Бокс не работи, защото е в процес на ребрандиране. По-всяка вероятност от дружеството скоро ще са онлайн отново и ще предложат на своите клиенти, нови онлайн кредити