Кеш Кредит – Бързи кредити и онлайн кредит до заплата!

Кеш кредит- предоставя бързи и микрозаеми онлайн и чрез мрежа от търговски офиси и партньори. Услугите на дружеството може да намерите в клоновете на Български пощи, офиси на дружеството и обектите на Lafka в цялата страна. Дружеството няма агентска мрежа, а само търговски офиси и партньори. Кеш кредитКеш Кредит периодично предлага промоции за бързи заеми с различни атрактивни условия за настоящи и нови клиенти. На сайта на компанията може да изберете измежду различните възможности за получаване на бързи кредит. Нужно е само да отговаряте на минималните условия, за отпускане на заем. Отпускането на одобрените суми става по банков път или в брой на касите на обектите предлагащи услугите на дружеството.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Предлагани продукти и бързи кредити от Кеш Кредит:

Кредит до заплата – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 200 до 2000 лева. Вноската е еднократна в края на периода.

Кредит на вноски – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 200 до 2000 лева. Вноските са месечни. За този продукт може да кандидатствате в офис на Кеш Кредит, в обектите на Lafka и в клоновете на Български Пощи.

Детайлна информация
Минимална сума 200 лева
Максимална сума 2000 лева
Кандидатстване онлайн, обекти на Lafka, Български Пощи, представителни офиси
Време за отговор  до 1 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта 
Офиси  Компанията предлага услугата в над 30 офиса в цялата страна
Юридическо име „КЕШ КРЕДИТ МОБАЙЛ“ ЕАД
Сайт на фирмата www.cashcredit.bg
  Кеш кредит във фейсбук

Имайте предвид, че ако нямате безсрочен трудов договор и/или чисто ЦКР, вероятността да бъдете одобрен е почти нулева. Първоначалната сума, за която може да кандидатствате и да има шансове да бъдете одобрени по-лесно е желателно да е под 500 лева. Ако вече сте ползвали бърз кредит от Кеш Кредит, може да кандидатствате за по-висока сума, ако сте изплатили първия кредит коректно и в срок.