Кредиленд

към-сайта

Кредиленд е финансова институция, с основна дейност изразяваща се в отпускане на бързи потребителски кредити. Дружеството е регистрирано в БНБ като небанкова финансова институция и в Комисията за защита на личните данни като администратор на лични данни. Всички предлагани от финансовата институция продукти са разработени съобразно нуждите, желанията и възможностите на клиентите. Кредиленд предлага всички възможни опции за кандидатстване и усвояване на кредита. Дали ще изберете онлайн, в офис или чрез кредитен консултант е изцяло ваш избор и въпрос на предпочитание.

Информация за бързи кредити от Кредиленд:

Кредит аванс – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е до 400 лева. Вноската е еднократна в края на периода.

Кредит пенсионер – бърз потребителски кредит за пенсионери. Отпусканата сума е до 2000 лева. Вноските са месечни, а срока до 18 месеца.

Потребителски кредит – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е до 3000 лева. Вноските са месечни, а срока до 12 месеца.

Ипотечен кредит – бърз ипотечен кредит за суми до 20000 лева и срок на погасяване от 24 месеца. Изисква се собствен имот и изрядни документи. 

Детайлна информация
Минимална сума100 лева
Максимална сума20 000 лева
Кандидатстванеонлайн, в офис, кредитен консултант
Време за отговор до 24 час 
Видове кредитиБърз кредит, кредит пенсионер, кредит аванс
Работно време всеки ден
Изисквания лична карта 
Офиси 
Айтос, Бургас, Димитровград, Казанлък, Карнобат, Котел,
Нова Загора, Разград, Сливен, Стара Загора, твърдица, Хасково, Шумен и Ямбол
Юридическо име Kредиленд ЕООД
Сайт на фирматаwww.credilend.bg

Кандидатстването за кредит от Кредиленд става бързо. Може да кандидатствате онлайн през интернет и само с попълването на онлайн формата за кандидатстване за кредит. Ако ви е по-удобно може да отидете до офис на Кредиленд или да кандидатствате чрез кредитен консултант на дружеството, който ще ви посети на адрес. След изпращането на искането за кредит, от Кредиленд ще получите отговор дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита кредитния консултант или в офиса на Кредиленд. Трябва да имате чисто ЦКР. Също така се запознайте предварително с ГПР по кредита!