мъни плюс

Мъни Плюс предлага бързи кредити. Дружеството е правоприемник на Кредихелп. Кредихелп си промени името на Мъни Плюс през 2019 година. През последните 2 години дружеството затвори почти всички свои офиси в страната, като в момента има само 14 останали офиса. Към днешна дата, фирмата предлага бързи кредити чрез кредитни консултанти и онлайн кредити.

Рейтинг

1.6/5

Мъни Плюс е специализирана в предоставянето на бързи кредити от 100 до 5000 лева. Money Plus предлага гъвкави възможности за кандидатстване и усвояване на кредит – може да се кандидатства в офис, чрез кредитен консултант или онлайн. Парите се усвояват в брой или по банкова сметка. Можете да попълните формата за кандидатстване, да подпишете договор и да получите своя бърз кредит без да ставате от компютъра! Дружеството предлага и опция за кандидатстване чрез кредитен консултант. Тогава отговора е до 24 часа, а сумата се усвоява по банков път или в брой в офисите на дружеството.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Предлагани продукти от Мъни Плюс:

Към днешна дата дружеството предлага 8 различни вида бързи кредити. 

  1. Кредити за гъвкави нужди
  2. Кредити за глътка въздух
  3. Кредити за рефинансиране
  4. Кредити за достойни старини
  5. Кредити за дома и офиса
  6. Кредити за инвестиции в бъдещето
  7. Кредити за стоки
  8. Кредити за малък бизнес

 

Детайлна информация
Минимална сума100 лева
Максимална сума5000 лева
Кандидатстванеонлайн, офис, кредитен консултант
Време за отговор до 24 часа
Видове кредитионлайн кредит, кредит до заплата
Работно време всеки ден без събота и неделя
Изисквания лична карта, трудов договор, чисто ЦКР 
Офиси няма
Юридическо имеМъни Плюс Мениджмънт ООД
Сайт на фирматаwww.moneyplus.bg

Кандидатстването за кредит от Мъни Плюс е възможно по няколко начина. Може да кандидатствате онлайн през интернет и само с попълването на онлайн формата за кандидатстване за кредит. Ако ви е по-удобно може да отидете до офис на Мъни Плюс или да кандидатствате чрез кредитен консултант на дружеството, който ще ви посети на адрес. След попълване на искането за кредит, от Мъни Плюс ще получите отговор дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите кредита до 24 часа, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита чрез кредитния консултант или в офис на Money Plus.