Неткредит предлага бързи кредити, кредит до заплата и кредит на вноски.

Неткредит

Неткредит предлага кредит до заплата и кредит на вноски изцяло през интернет, за няколко минути, без да напускате дома си. Фирмата предлага бърза, удобна и сигурна услуга в сферата на микрокредитирането. Дружеството също предлага бързи кредити с 0% лихва за определен период от време. От известно време Неткредит предлага и кредити до 4000 лева. Също така и дружеството е разработило мобилно приложение, за по-голямо удобство на своите клиенти.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Неткредит - видове онлайн кредити

Кредит до заплата – това е бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 50 до 500 лева. Вноската е еднократна в края на периода. Изисква се валидна лична карта.

Кредит на вноски – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 600 до 1500 лева. Вноските са месечни. Изисква се валидна лична карта.

 

Как се връща кредит при Неткредит?

Връщане чрез банков превод.

Един ден преди падежа на бързия кредит, ще получите СМС от Неткредит, който ви напомня, че предстои плащане. ВАЖНО!!! Банковият превод трябва да е от Ваше име. Това е така, за да може дружеството да отрази коректно плащането.

Връщане чрез ИзиПей.

Един ден преди падежа на бързия кредит, ще получите СМС от Неткредит, който ви напомня, че предстои плащане. Трябва да захраните сметката на Неткредит в ИзиПей. Ако не знаете КИН-а, то тогава от ИзиПей ще ви съдействат. Може да извършите плащането през всеки офис на ИзипейВАЖНО!!! Банковият превод трябва да е от Ваше име. Това е така, за да може дружеството да отрази коректно плащането. По този начин намалявате вероятността да стане грешка при превода и си спестявате излишни ядове и главоболия.

Детайлна информация
Минимална сума50 лева
Максимална сума4000 лева
Кандидатстванеонлайн
Време за отговор до 1 час 
Видове кредитиБърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата
Работно време всеки ден
Изисквания лична карта 
Офиси няма
Юридическо име Неткредит ООД
Сайт на фирматаwww.netcredit.bg
  Неткредит във фейсбук

Кандидатстването за кредит до заплата от Неткредит или кредит на вноски от Неткредит става много бързо и безпроблемно.

Може да кандидатствате онлайн и само с попълването на формата за кандидатстване за кредит на сайта на дружеството. След изпращането на искането за онлайн кредит, от Нет кредит ще получите отговор по телефона или чрез СМС в рамките на 10 минути, дали сте одобрени или отказани за кредит. Ако бъдете одобрени може да усвоите онлайн кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита от някой от търговските партньори на Нет кредит. Една от коректните фирми за бързи кредити.

Примери за онлайн кредит от Неткредит:

Кандидатствате и сте одобрени за отпускане на финансови средства онлайн. Размерът на Вашия заем е 1000 лв, а срокът му е 10 месеца. Лихвата Ви е в размер на 190 лв, а ГПР (годишният процент на разходите) за настоящия финансов пример е 47.55%. След 10 месеца ще настъпи крайният срок за погасяване на Вашето задължение в размер на крайната сума от 1190 лв. Продукт кредит до 500 лв се предлага за период от 12 месеца и сума от 50 до 500 лева при минимално ГПР 49.09% до максимално ГПР 49.91%. Продукт кредит на вноски се предлага за суми от 300 до 500 лева и период от 3 до 6 месеца с минимално ГПР 42.12% и максимално ГПР 48.72% и за суми от 600 до 1500 лева и период от 3 до 12 месеца с минимално ГПР 45.66% и максимално ГПР от 49.88%. Допълнително се дължат такси за гарант/авалист по онлайн кредита, ако не сте в състояние да осигурите такъв сами. За сумата ще бъдете информирани преди да подпишете договора от дружеството.