Провидент- бързи кредити и кредити с ниски лихви и оскъпяване

Провидент е е част от британската група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс“ и оперира в 12 държави.

Провидент За дружеството в международен план работят над 7000 души и над 30 000 консултанти. Провидент е съзададена преди 130 години, а в България работи от 2013 година. Дружеството предлага малки, необезпечени бързи кредити. Усвояването на парите става по банков път или кредитния консултант ги носи в дома на клиента.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Провидент България предлага следните бързи кредити:

Кредит у дома – бърз кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 200 до 2500 лева. Вноската е седмична. Предлаганите срокове за заемите са 27, 45 и 60 седмици. Не е нужно редене по опашки или ходене до офиси. След попълването на онлайн искане за кредит или заявка по телефона, вие ще бъдете посетени от кредитен консултант на фирмата, който ще ви помогне да уточните срока и сумата, която желаете да изтеглите. Условията по бързия кредит са фиксирани и остават такива за целия срок на кредита.

Краткосрочен бърз кредит за 12 седмици – бърз кредит за суми от 200 до 500 лева. Изплащането е на вноски с кредитен консултант. Ниско оскъпяване на бързия кредит от Провидент, както и бързо и лесно одобрение за сумата. Бързия кредит е предназначен за пълнолетни кредитополучатели. Вноската е седмична. Предлаганите срокове за заемите са 12 седмици. Бързия кредит се предлага само на нови клиенти или такива, които са имали бърз кредит и са го изплатили преди повече от шест месеца към кредитора.

Пример за бърз „Кредит у дома“ от Провидент:

При кандидатстване за бърз кредит от 700 лв. за 27 седмици, всяка седмица ще се наложи да внасяте по 40,77 лв. (само последната седмица 40,58 лв.) или в края на договора за кредит, вие ще сте върнали общо 1 100,60 лв. В общата сума за връщане се включват 700 лв. главница, както и всички разходи по кредита (321,53 лв. такса за допълнителната услуга „Кредит у дома“, 44,07 лв. лихва при фиксиран лихвен процент 23,01% и 35,00 лв. такса за оценка на досие), при ГПР 50,0%.

Бързи кредити от Провидент – детайлна информация:

Минимална сума 200 лева
Максимална сума 2500 лева
Кандидатстване онлайн, с кредитен консултант
Време за отговор  над 2 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит и кандидатстване
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта 
Офиси  няма
Юридическо име „Провидент Файненшъл България“ ООД
Сайт на фирмата www.provident.bg
   Провидент във фейсбук

С бързите кредити от Провидент имате възможност да посрещнете непредвидени разходи и нужди. Отпусканите суми варират от 200 лева до 2500 лева, като при първо кандидатстване сумата, която може да изтеглите по бързия кредит е под 1000 лева. Провидент е компания с дългогодишна история и се ползва с добра репутация във финансовия сектор. При възникнали проблеми с изплащането на бързия кредит съветваме да се свържете с дружеството и да ги уведомите. По този начин коректните отношения ще бъдат двустранни и може да избегнете начисляване на някои разходи при просрочие на бързия кредит, който може да оскъпи допълнително услугата.

Изплащането на кредита става по банков път или чрез личен кредитен консултант. С него може да договорите удобно време и място за плащане на вноските или изцяло погасяване на бързия кредит. Над 90% от клиентите на Провидент предпочитат услугата „Кредит у дома“ според проучване на дружеството.

КАКВО ПРЕДЛАГА ПРОВИДЕНТ?

Провидент е фирма за бързи кредити базирана и основана в Англия. Дейността им е започнала преди 130 години. Има офиси в 12 държави по света и повече от 30 000 консултанти работят за нея. През 2013 година Провидент разшири дейността си и у нас. 

Провидент предлага краткосрочни, необезпечени малки бързи кредити. Към момента предлагат само 1 продукт, а именно „Кредит у дома“. Интересното при него е, че може да се възползвате от услугите на кредитен консултант, като при одобрение парите ще ви бъдат донесени у дома. Другата опция, която предлага Провидент е – превод на сумата при одобрение на бързия кредит по Ваша банкова сметка.

Разликата между двата варианта е във времето за получаване на парите. Ако сте одобрен за бърз кредит от Провидент, izberikredit.com препоръчва да изберете услугата с кредитен консултант, тъй-като усвояването става много бързо, а често тегленето на бърз кредит е свързано със спешна нужда от пари. Банковият превод отнема до 48 часа и може да го ползвате ако наистина нямате неотложна и спешна нужда от средствата.

Провидент предлага за съжаление само няколко срока за кредита, а именно 12, 27, 45 и 60 седмици със седмични вноски. Сумите, за които може да кандидатствате варират от 200 до 2500 лева. 

Резюме от izberikredit.com:

Провидент има добра репутация на коректен кредитор, което го доказва и доброто им име в чужбина. Фирмата има коректно отношение към клиентите и като цяло условията им са прозрачни. Дружеството няма офиси за работа с клиенти, а само консултанти. Това означава, че вашия контакт с Провидент ще бъде само по телефон или чрез кредитния консултант. Това, което очакваме да подобрят е:

  • Избор на повече продукти, а не само един. Седмичните вноски не считаме, че са особенно удобни за клиентите. Според нас е хубаво да предложат продукт с месечни вноски.
  • Повече гъвкавост при избора на срок на бързия кредит. Много хора теглят бърз кредит поради неотложни нужди и биха искали да имат повече избор за срок за изплащане.