Сити Кеш - бързи кредити и кредит до заплата до 24 часа!

Сити Кеш

Сити Кеш предлага бързи кредити чрез кредитни консултанти и онлайн кредити до заплата.

Дружеството започва дейност през 2013 година. В момента Сити Кеш предлага своите продукти в повече от 30 населени места в България. Дружеството има богата палитра от финансови продукти, които предлага на своите клиенти. Основните финансови продукти са бързи кредити. По-надолу може да се запознаете с продуктите на дружеството. Седалището на фирмата се намира в град София на улица Славянска 29.

Предлагани бързи кредити от Сити Кеш:

(реклама)

Видове бързи кредити:

Сити Кеш Месечен (City Cash Month)

Сити Кеш Месечен (City Cash Month) е бърз кредит с месечни вноски. Отпуска се само срещу лична карта и е предназначен за всички физически лица над 18 години. Отпусканата сума е между 200 и 3000 лева, като вноските по кредита се правят ежемесечно. Този продукт е подходящ за клиенти с месечно получаване на възнаграждението.

Сити Кеш Двуседмичен (City Cash 2 Week)

Сити Кеш Двуседмичен (City Cash 2 Week) е бърз кредит с двуседмични вноски.

Необходимо условие за получаване на кредита е: осигуряване от работодател на поне минимална заплата, заверено копие на личната Ви карта и копие на трудовия договор. Отпусканата сума по този продукт е от 600 до 3000 лева. Този продукт е предназначен за клиенти, които получават заплата и аванс всеки месец на фиксирани дати.

Сити Кеш Седмичен (City Cash Week)

Сити Кеш Седмичен (City Cash Week) е бърз кредит на седмични вноски.

Отпусканата сума е от 200 до 3000 лева, а периода на изплащане е от 7 до 43 седмични вноски. Необходимо условие е валидна лична карта и възраст на кандидата минимум 18 години.

Сити Кеш ВИП (City Cash VIP)

Сити Кеш ВИП (City Cash VIP) е бърз кредит само за лоялни клиенти и такива, които са се доказали пред фирмата.

Предложенията варират според вида кредит, който сте ползвали и от дружеството могат да ви предложат индивидуални условия. За тази цел е нужно да се свържете с тях по телефона, а именно 07004600.

Сити Кеш Кредит за Пенсионери (City Cash Credit Pensioner)

Сити Кеш Кредит за Пенсионери (City Cash Credit Pensioner) е кредит предназначен за пенсионери.

Отпусканите суми са от 150 до 1500 лева и срок на изплащане от 3 до 12 месеца. Вноските са месечни. При кандидатстването за кредит пенсионер, няма да искат от Вас да представяте документи, които да доказват, че сте пенсионери по стаж или по болест.

Сити Кеш предлага и своите продукти чрез партньорската програма на МТЕЛ Клуб.

Сити Кеш предлага и своите продукти чрез партньорската програма на МТЕЛ Клуб.

Този продукт се предлага на интернет страницата на A1 в раздел A1 Club. Предложенията там са актуални и ако сте абонат на Мтел може да ползвате предимство и отстъпки при кандидатстването за кредит.

От Ситикеш редовно организират различни видове промоции. Най-вече за нови клиенти се отнася. Също така почти всеки месец имат томболи с награди. Поради тази причини, ние ви съветваме да следите редовно страницата им. Ако сте решили да кандидатствате за кредит при Сити Кеш, вижте първо, какви награди и томболи предлагат. Може пък и да сте късметлии 😉

Повече информация може да получите и прочетете на сайта на Сити Кеш на адрес: www.CityCash.bg

Типичен пример за кредит от Сити Кеш:
Одобрен и усвоен бърз кредит за сумата от 600 лв. за срок от 9 седмици, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, седмичната вноска ще бъде 69,26 лв. Общата дължима сума по кредита в този случай възлиза на 623,34 лв. Минималният срок на погасяване на продукта е 9 седмици, максималният е 43 седмици. Максималният ГПР е 49%. Проверявайте всеки път много внимателно инфомарцията, която ви се предоставя. По този начин ще избегнете неприятни изненади. !!!Внимание: Преди кандидатстване поискайте СЕФ и Общите условия. Има допълнителни такси и неустойки.