Фератум -бързи онлайн кредити до заплата

Фератум е част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата фирма в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването Фератумсе извършва изцяло онлайн. Дружеството предлага лесен и бърз малък кредит, при минимална документация и за максимално кратко време. Одобрението е до 10 минути според сайта на компанията. Дружеството не начислява такси за кандидатстване, одобрение или управление на кредита.

Ако имаш нужда от бърз кредит или кредит до заплата, кандидатствай сега!

Заявка за кредит

(реклама)

Фератум онлайн кредити – Предлагани продукти:

Заем до заплата – бърз кредит до заплата за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 50 до 700 лева. Вноската е еднократна в края на периода, а срока на заема е от 5 до 45 дни. Фератум предлага и опция за удължаване на кредита. Дружеството не събира такси за предсрочно погасяване.

Кредит на месечни вноски – бърз потребителски кредит за пълнолетни кредитополучатели. Отпусканата сума е от 400 до 1000 лева. Вноските са месечни, а срока на заема е от 2 до 12 месеца. Месечните вноски по кредита са равни за целия период.

Типичен пример за кредит до заплата от Фератум България:

При кандидатстване за онлайн кредит от Фератум за 200 лева и срок за връщане на заема от 31 дни. Вноската е еднократна в края на периода и лихвата дължима по бързия онлайн кредит ще бъде в размер на 7 лева или ГПР от 49,94%. Отделно ще дължите допълнително 61 лева за гаранция, която се издава от Фератум Банк. В случай, че не желаете гаранцията от Фератум Банк, може да изберете гарант по Ваш избор, който обаче ще трябва да отговаря на определени изисквания за гарант по онлайн кредита.

Детайлна информация
Минимална сума 50 лева
Максимална сума 1000 лева
Кандидатстване онлайн, партньорска мрежа
Време за отговор  до 1 час 
Видове кредити Бърз кредит, онлайн кредит, кредит до заплата
Работно време  всеки ден
Изисквания  лична карта 
Офиси  няма
Юридическо име „Фератум България“ ЕООД
Сайт на фирмата Сайта на Фератум
   Фератум във фейсбук

Кандидатстването за кредит от Фератум става бързо, като не е необходимо да ходите до офис или да губите време. Всичко става онлайн през интернет и само с попълването на онлайн формата за кандидатстване за кредит. След изпращане на искането за онлайн кредит, ще получите смс или имейл, в който ще има указания, какви са последващите стъпки при кандидатстването. След като преминете през тази фаза, от Фератум до 15 минути ще получите отговор дали сте одобрени или отказани за кредит.

Ако бъдете одобрени може да усвоите кредита веднага, като кредитора ви превежда одобрената сума по вашата банкова сметка или може да получите кредита от касите на някой от партньорите им. Максималния срок на връщане на заема е 12 месеца според продукта, който сте избрали. Едно от предимствата за онлайн кредит от Фератум е, че работят денонощно и без почивни дни.

Денонощната телефонна линия за кандидатстване за бърз онлайн кредит от Фератум е: 0700 11 088 (на цената на един градски разговор). Фератум предлага и промоционално бърз кредит с 0% лихва за 1 месец и за суми до 700 лева. Това важи само ако сте нов клиент за Фератум и върнете парите точно в срок. В противен случай може да ви бъдат начислени наказателни такси и комисионни.

 

[review]