Кредитни консултанти – всички предложения от фирми за бързи кредити

[wpsm_comparison_table id=“2″ class=““]
Кредитни консултанти
Макс Кредит е млада, динамична и бързо развиващ се компания. Създадена през 2012 година, бързо се налага като един от лидерите в сферата на бързите кредити. Дружеството създава дългосрочни коректни и приятелски отношения със своите клиенти. Макс Кредит успява да създава специално и индивидуално отношение към всеки клиент, защото разбира техните нужди и се стреми да ги удовлетворява максимално. Предлагат кредити и чрез кредитни консултанти.
Кредитни консултантиБНП Париба Лични Финанси е най-голямата небанкова финансова институция в страната, специализирана в потребителското кредитиране. Дружеството е отговорен кредитор и специалист в кредитирането. Дружестовото има най-голямата дистрибуционна мрежа в страната, като предлага услугите си в близо 3 000 обекта, в това число и собствена клонова мрежа от 40 търговски офиса в цялата страна. Компанията работи с екип от 1 200 служители. Част от BNP Paribas Group.
Кредитни консултантиПрофи Кредит е част от международната финансова група и оперира в още три страни в Средна и Източна Европа – Чехия, Словакия Полша.  Дружеството акцентира върху личното отношение към клиентите. Дружеството разполага с над 600 кредитни консултанта, които са готови да посетят клиента в удобно за него време и място, за да му помогнат да избере най-изгодния за него бърз кредит.
Кредитни консултантиМикро Кредит е небанкова финансова институция с основна цел предоставяне на потребителски заеми и финансови услуги към крайни клиенти. Мисията на дружеството е да предлага бърза, лесна и достъпна финансова помощ на потребителите. Вниманието и ресурсите на компанията са фокусирани върху създаването  на финансови решения за всеки чрез продуктите си CrediHome, CrediHome+ и CrediGo.
Кредитни консултантиИзи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е  по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е една от най-големите компании в сферата на небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Продуктите на Изи Кредит са съобразени изцяло с персоналните потребности на клиентите. Предлагат кредити и чрез кредитни консултанти.
Кредитни консултантиПровидент е е част от британската група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс“ и оперира в 12 държави. За дружеството в международен план работят над 7000 души и над 30 000 консултанти. Провидент е съзададена преди 130 години, а в България работи от 2013 година. Дружеството предлага малки, необезпечени бързи кредити. Предлагат кредити и чрез кредитни консултанти.
Кредитни консултантиТерра Кредит е фирма, която финансира физически лица. Предоставя бързи кредити в рамките на един работен ден.  Дружеството работи онлайн, търговски офиси и мрежа от кредитни консултанти. При коректно изплащане на кредита, може да ползвате допълнителни отстъпки и бонуси като лоялен клиент.
Кредитни консултантиКредихелп е българска небанкова финансова институция, създадена през 2010 г. Тя е специализирана в предоставянето на бързи кредити от 100 до 2000 лева. Кредихелп предлага гъвкави възможности за кандидатстване и усвояване на кредит – може да се кандидатства в офис, чрез кредитен консултант или онлайн. Парите се усвояват в брой или по банкова сметка. Предлагат кредити и чрез кредитни консултанти.